Silky Oaks Contour Wrap

Silky Oaks Contour Wrap: comfortabele pakking om er snel goed uit te zien!

pat 1173patorg1101patorg14 0113

Deze behandeling is niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht maar voor iedereen die zijn lichaam wil ontgiften en verstevigen. Het is een geweldige start voor een vermageringskuur, een ideale voorbereiding op een vakantie en geschikt voor iedereen die er snel goed uit wil zien!

De Silky Oaks Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling ontwikkeld door de Amerikaanse doctor Richard Strem. Bedacht als medische behandeling voor lever- en nierpatienten wordt de Silky Oaks Contour Wrap vooral vanwege van zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast. Deze lichaamspakking op basis van zeeklei:

  • verwijdert dode huidcellen
  • reinigt de huid
  • ontgift het lichaam
  • verstevigt de huid
  • vermindert cellulite
  • pakt probleemzones aan
  • garandeert groot en blijvend centimeterverlies

 

Werkwijze van deze mooie en prettige behandeling

De elastische bandages zijn gedrenkt in een zeeklei-oplossing en worden daarna om uw lichaam gewikkeld. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag zijn opgestapeld worden sterk aangetrokken door deze warme pakking en verlaten langs deze weg het lichaam. De pakking voelt comfortabel aan en gaat er na een uurtje heerlijk relaxen af. De huid voelt zijdezacht aan en u hoeft na de behandeling niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt kan op deze manier nog enkele dagen doorwerken met verder centimeterverlies tot gevolg. Na de pakking voelt u zich lekkerder in uw vel en uw lichaam is verlost van een pak gifstoffen. De totale behandeling duurt ongeveer twee uur.

 

Een meetbaar verschil ... een dubbele garantie op resultaat
  • U verliest bij uw eerste behandeling minstens 15 cm in lichaamsomtrek, anders hoeft de behandeling niet betaald te worden.
  • Op voorwaarde dat er geen gewichtstoename is, moet het verlies in lichaamsomtrek ook na een maand minstens 15 cm zijn, of u kan de behandeling gratis overdoen. 

 

Aangeraden wordt om een kuur van 3 behandelingen te volgen. Of u meer behandelingen nodig hebt, hangt af van het totale centimeterverlies dat u wenst te bereiken, of u de behandeling combineert met een dieet, hoe los uw huid op bepaalde plaatsen is en hoe vast de reeds gevormde cellulite is.

Wilt u een idee krijgen van de werkwijze van deze mooie behandeling? Bekijk het filmpje van de´Silky Oaks Contour Wrap´.

TOP