hannah

Hannah's missie: "Huidverbetering bereikbaar en vooral mogelijk maken voor iedereen!"

hannah banner3
Pionier in huidverbetering

Het Nederlandse huidverbeteringsmerk hannah is in 1979 opgericht door Hannah Hakze. Als specialist in huidtherapie ontwikkelde ze een uniek totaalconcept met als doel: zichtbare en vooral duurzame huidverbetering.

 

Meten = weten

Met behulp van de hannah Skin Analyser wordt bekeken hoe de conditie van de huid is, zoals de ph-waarde, vet- en vochtgehalte. We kunnen dan zien wat de huid tekort komt. Op basis van deze analyse wordt een effectief behandelplan gemaakt en productavies gegeven. Elke huid is weer anders en verdient een persoonlijke aanpak en begeleiding. 

 

Producten: 

Alle producten zijn vanuit de praktijk ontwikkeld om huidproblemen echt aan te kunnen pakken. De hoge kwaliteit van de producten en ingrediënten zorgen voor meetbare resultaten.

 

Specifieke behandelingen

De Bindweefselmassage en de wetenschappelijk bewezen en gepatenteerde Rimpel Reductietherapie (littekentherapie) van hannah zijn erg bekend. Bij beide behandelingen wordt de huid intensief gemasseerd waardoor de huid steviger, stralender en gladder wordt. Rimpelreductie Therapie is intensiever en gaat nog een stapje verder. Vooral wanneer je een kuur ondergaat zijn de resultaten prachtig!

 

 

 

TOP