Fruitzuur peeling

 

Herstellende en verstevigende werking

Fruitzuren (glycolics) hebben een herstellende, licht peelende en verstevigende werking. De hoornlaag van de huid wordt dunner gemaakt, zodat werkstoffen en vitaminen beter kunnen worden opgenomen. Je hebt dan meer effect van je huidverzorgingsproducten. Ook herstellen ze de zuurgraad, poriën worden verfijnd, de doorbloeding wordt gestimuleerd en fruitzuren werken blekend op de pigmentatie. 

 

Fruitzuren komen tot in de bovenste laag van de lederhuid, waardoor de fibroblasten worden geactiveerd. Hierdoor ontstaat een toename van de collageenproductie en wordt de huid steviger. Tevens wordt ook hyaluronzuur aangemaakt, waardoor de huid heel goed in staat is om vocht te binden en het volume van de huid neemt toe.

 

Belangrijk: extra zonbescherming!

Bij gebruik van fruitzuren is het belangrijk dat u extra voorzichtig bent met blootstelling aan de zon. Ter bescherming en om pigmentvorming te voorkomen raden wij u aan Juvi Protect te gebruiken. Deze gezichtscrème van hannah met beschermingsfactor 30 is perfect geschikt uw gezicht tegen de zon te beschermen.

hannah Sun achterzijde juvi

TOP