SunFX Pro Tanningssysteem

Het meest geavanceerde en meest verkochte "Sunless" tanningssysteem 

Het SunFX "Sunless Tanning" systeem is hét alternatief voor de traditionele en gevaarlijke tanningsmethoden, zoals de zon, solarium of zonnebank die pigmentatie, vroegtijdige veroudering en huidkankers kunnen veroorzaken.

sun1 sun2 sun3

In minder dan 5 minuten kunt u met SunFX Instant Spray Tanning een natuurlijke bruine kleur verkrijgen. De behandeling werkt op de buitenste lagen van de huid. De nieuwe gepatenteerde Spray gun gevuld met tanningsvloeistof wordt op het lichaam gericht en een fijne nevel verzekert een gelijkmatige dekking en kleur over het hele lichaam. 

 

Vragen en antwoorden

Hoe werkt het SunFX Tanning Systeem? 

SunFX Tanningsvloeistof wordt professioneel aangebracht door een door SunFX gecertificeerde specialiste, dit om U telkens een perfect resultaat te kunnen verzekeren! Het neemt slecht 5 minuten in beslag! U zult direct een natuurlijk uitziende bruine kleur waarnemen die zich verder ontwikkelt over de volgende 5 tot 12 uur.  

Is een SunFX tanning veilig? 

Onze exclusieve SunFX Tannings methode wordt door velen over de wereld gezien als de beste! De unieke combinatie van minerale zoutbruiners en de goedgekeurde cosmetische DHA produceren onmiddellijk een geweldig tanningsresultaat! Onze producten bevatten geen alcohol, olie, parfum of potentieel gevaarlijke chemicaliën of conserveringsmiddelen. 

Hoe goed zijn de SunFX tannings resultaten? 

SunFX geeft u een ongelooflijk natuurlijke uitziende kleur. In feite verkrijgt men in veel gevallen een beter resultaat dan bij een door zon of solarium gebruinde huid! U kunt ook kiezen of u het hele lichaam of een deel ervan wilt laten behandelen. 

Hoe lang blijft mijn SunFX kleur? 

De verkregen kleur blijft ongeveer 5 dagen, afhankelijk van uw huidtype en de voorbereiding voor de tannings-sessie. Door regelmatig een hydraterende crème te gebruiken zal uw kleur langer blijven. 

 

TOP