Gatineau

"Gatineau is onmisbaar in ons assortiment. We werken inmiddels 15 jaar met dit merk en hebben veel klanten die erg gehecht zijn aan deze producten en niet anders meer willen!" 

De gezichtsbehandelingen bestaan standaard uit het reinigen van de huid, epileren, peeling, dieptereiniging, massage en een masker inclusief ampul. De behandelingen en producten worden uiteraard afgestemd op uw specifieke huidtype. 

    Gat Filmomasque Serenite SmallGat Glycomasque Nutriactivebeh SmallGat Hormomasque Feminessbeh Small

 

Essentiële behandelingen

Nutriactive, voor de droge huid

Speciale behandeling voor de droge huid die onaangenaam en trekkering aan kan voelen, behoefte heeft aan voeding en een fijne structuur vertoont. Hierbij worden werkstoffen gebruikt die deze huid beschermen en het lipidengehalte verhogen, zodat deze weer soepel en zacht aanvoelt. 

Aquamemory, voor de vochtarme huid

Speciale behandeling voor de vochtarme huid die trekkerig aanvoelt, fijne rimpeltjes vertoont en soms schilfert. Bij deze behandeling worden producten gebruikt met hydraterende werkstoffen waardoor de huid zich weer kan verzadigen met vocht, een essentieel element voor haar evenwicht. Uw gezicht voelt na de behandeling weer zacht en aangenaam aan en ziet er stralender en jonger uit.

 

Huidverjongende behandelingen

Age Benefit, voor de rijpere huid

Deze behandeling is zeer geschikt voor de rijpere huid. De behandeling werkt op alle tekenen van huidveroudering. Het gezicht is meer in model, als het ware gelift. De rimpels zijn ontspannen, zichtbaar gladder en minder diep. De huid herwint haar glans en vitaliteit!

Defilift 

Dit is een gezichtsbehandeling van Gatineau die ervoor zorgt dat de veerkracht en de spankracht van de huid versterkt wordt. In deze producten zitten o.a. aanspannende en verstevigende werkstoffen voor een frisse en ontspannen huid. Ook de huidstructuur wordt zichtbaar verfijnd. Bij deze behandeling wordt ook gebruik gemaakt van diverse bindweefselmassage grepen om zo een diepere werking te bewerkstelligen.

Melatogenine, oscarwinnaar in Frankrijk als beste product tegen huidveroudering!

Naarmate de huid ouder wordt gaat de celdeling trager waardoor de huid sneller uitdroogt (verhoornt) en dus veroudert. De werkstoffen in deze behandeling zijn er op gebaseerd om dit proces tegen te gaan, zodat de huidcellen als het ware rond en gezond blijven om zo vocht en voedingsstoffen vast te houden. Zeer ontspannende behandeling waarin gebruik wordt gemaakt van diverse ampullen voor behoeftes van de verschillende gedeelten van de huid. 

Collageen Expert, voor de vochtarme huid

Deze behandeling is vooral geschikt voor de vochtarme huid waarbij de eerste rimpeltjes verschijnen. Bij deze behandeling maken we gebruik van een collageenmasker in combinatie met een hydraterende ampul, zodat de opperhuid intensief gehydrateerd wordt en weer een nieuwe, frisse uitstraling krijgt.

Lijn Age Benefit           

Producten voor thuis

Dorine de Vocht
Ik gebruik thuis ook de producten van Gatineau. Deze bevallen me uitstekend.

TOP