Annemarie Börlind

Producten op basis van streng geselecteerde planten-en kruidenextracten.

Annemarie Börlind is een Duits cosmeticamerk met een eigen waterbron. Dit zorgt voor extra vitaminen en mineralen in de cosmetica. Het is een 100% natuurlijk en hoogstaand cosmeticamerk. Alle producten zijn op basis van streng geselecteerde planten-en kruidenextracten. 
Annemarie Börlind is een systeemcosmetica, wat inhoudt dat er voor ieder huidtype een andere huidverzorgingsserie is ontwikkeld. Alle series kunnen onderling met elkaar gecombineerd worden.

Producten  

1borlind rose-dew-gateway

'Rosentau Serie' -de natuurlijke vochtigheidsgever-

Rosentau activeert als systeemverzorging het huideigen vochtigheidssysteem. Avocado en puur rozenwater verzorgen de huid met natuurlijke vochtigheid. Een beschermingscomplex met de vitamines C en E voorkomt vroegtijdige huidveroudering. Het huidbeeld toont voelbaar gladder, vitaler en helderder - in een woord 'rooskleuriger'. In totaal toont de teint ontspannen en straalt hij weer natuurlijke frisheid uit.

 borlind aquanature

'Aquanature' - de perfecte huidverzorgingslijn voor leeftijd 30 + voor de huid die extra nodig heeft-

De nieuwe lijn van Annemarie Börlind Aqua Nature is een cocktail van kostbare actieve cel papyrus, zeekraal extract en hyaluronzuur, een must om het vocht in de huid te behouden en voor het onderhouden van de elasticiteit.
 
Natuurlijke verjonging en innovatieve hydratie voor de droge/ gevoelige huid.
 
 

2borlind ll-regeneration-gateway

'LL Regeneration' -natuurlijke schoonheid voor de huid-

Al vanaf midden 20 verandert onze huid. 'LL Regeneration' werd 30 jaar geleden als verzorgingsserie voor de vrouw vanaf 30 op de markt gebracht en zij is tot vandaag de dag een van de succesvolste verzorgingsseries binnen de natuurlijke schoonheidsverzorging. Al na 14 dagen wordt de diepte van de rimpels zichtbaar gereduceerd en treedt er een duidelijke versteviging op van de huid. Daarbij verhoogt het vochtigheidsgehalte van de huid zich en wordt zij voelbaar soepeler en gladder.

borlin sun

'Sun' -zonneverzorging op natuurlijke basis- 

De warmte op je huid voelen, zin om te zonnen? Helaas verhogen die verleidelijke zonnestralen niet alleen het welbevinden en een aantrekkelijke teint. Verbranding en verhoogde rimpelvorming zijn vaak de onaangename gevolgen. Met de nieuwe zonneverzorging SUN wordt het zonnen veiliger, ook voor de tere kinderhuid.

TOP