GPSlank Proteïnedieet

Eiwitdieet in 3 fases met verbuffend resultaat

Ons eiwitdieet bestaat uit een programma van 3 fases. Dat kan 3x 7 dagen zijn, 3x 14 of maximaal 3x 21 dagen. Gemakkelijk, eenvoudig en met verbluffend resultaat. U houdt zich aan het programma en uw lichaam doet de rest, nameljk overtollig vet verbranden, geen spierweefsel dus maar VET! Dit alles op een puur natuurlijke basis en op een hele eenvoudige manier, door hoogwaardige eiwitproducten aan uw dagelijkse eetpatroon toe te voegen.

Afwisselend en uitgebreid assortiment

U kunt zich (gratis) laten begeleiden door één van onze gecertificeerde afslankcoaches. In tegenstelling tot andere diëten zorgen de hoogwaardige eiwitten van ons dieet niet voor een slappere maar juist stevigere huid. Het GPSlank assortiment is zeer afwisselend en uitgebreid, dus absoluut niet saai.

Uitstekend te combineren met onze electrodenbehandelingen of onze Contour Wrap!

Hieronder wat producten uit het gpslank assortiment:

graan spaghetti1 strawberry-wafels

groentensoep orange-drank pk

 

Mignon Jansen
Ik was al een tijdje bezig met afvallen. Elke maandag begon ik met lijnen, maar voordat de week om was, was mijn poging alweer mislukt. Totdat Marcia me overtuigde om Body Control te gaan proberen. Ik begon met de electroden en het eiwitdieet. De kilo's vlogen eraf en ben in totaal 14 kg kwijt geraakt en de kilo's en centimeters zijn er nog steeds af na een winter. Ik zeg DOEN!
TOP